Wilsumer Berge
wilsumer berge

Bewertungen

Bewertungen unserer Gäste

Nachfolgend finden Sie eine Auswahl von Bewertungen der letzten 2 Jahren.

795 bewertungen
  1. 8

    Prachtig, wat een mooi park!

    April 2024 - Marjan B. übernachtete in Traumland| 4 Pers. 

  2. 7,6

    Prettig. Huisje met veel privacy. Natuur.

    April 2024 - Janke R. übernachtete in Ferienhaus Bergliebe | 5 Pers.  

  3. 10

    Die Anlage ist sehr schön gelegen. Die Sanitär Gebäude sauber , Plätze sind gut erreichbar, tolle Größe. Rezeptions Mitarbeiter sehr nett, Brötchen lecker. Gutes Angebot im Mini Markt.

    April 2024 - Sandra J. übernachtete in Komfort-Stellplatz am Wasser 

  4. 8,4

    We hebben een heerlijk weekend gehad. We zaten in het familie huis, en 3 trekkershutten. De bedden waren lekker opgemaakt. We werden vriendelijk ontvangen.

    April 2024 - Annette S. übernachtete in Familienhaus mit Hottub | 10 Pers. 

  5. 8,2

    We hebben het familie huis als zeer prettig ervaren.

    April 2024 - Annette S. übernachtete in Wanderhütte | 2 Pers. 

  6. 9,2

    Erg fijn verblijf, huisje h28 heeft een prachtig uitzicht. Voor onze kinderen was er om de 100 meter iets om mee te spelen of op te springen echt top.

    April 2024 - Alexander V. übernachtete in Nature Lodge mit Hottub | 6 Pers.  

  7. 9,5

    The park is great, the houses are very modern and cozy.

    April 2024 - Emre Y. übernachtete in Nature Lodge | 4 Pers. 

  8. 9

    Om te beginnen zat het weer niet mee, het was koud en regende veel. De woodlodge was was leuk ingericht. Door het slechte weer waren we veel in de lodge. Wat we al opmerkten was ons internet bijna niets. Maar verder was de wifi van Wilsumerbergen ook niets. De 2e dag wilde we zelf koken maar dat was ook bijna niet te dien ten 1e der passen niet 2 pannen op het 2 pits fornuis en er is geen afzuiging boven het fornuis waardoor we met het slechte weer een kou de deur open moesten zetten. Met wat creativiteit van ons zelf is het ons toch nog gelukt iets te eten. Verder zat bankje ook niet zo lekker, ik zal maar zo zeggen met beter weer waren we meer buiten geweest en was ons dat bankje maar bijzaak geweest. De goede dingen waren dat de verwarming het gied deed en de sanitaire voorzieningen goed waren. Het slapen was ook goed, het bed/matras en dekens waren goed.

    April 2024 - Frans P. übernachtete in Woodlodge | 2 Pers. 

  9. 9,4

    Knockout in nokken! Wat een fantastische plek en accommodatie, wij hebben het heerlijk gehad op de Wilsumer Berge. Een prachtig uitzicht waarbij we ons onderdeel van de natuur voelden. Goed bed, ruime badkamer, leuk terras en de cabine is van alles voorzien, sfeervol ingericht! Zeer vriendelijke en behulpzame mensen van het park. Aanrader!

    April 2024 - Sidoon W. übernachtete in Nokken Forest Cabin | 2 pers. 

  10. 8,2

    Wij hebben ons verblijf als zeer prettig ervaren. De rust, uitzicht en ruimte om de lodges geven een echt vakantiegevoel.

    April 2023 - Jenne H. übernachtete in Nature Lodge | 4 Pers. 

795 Bewertungen
8,8

Unsere Gäste bewerten die Unterkunft mit einem Durchschnitt von 8,8.